Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Tentang Kami

Tentang Kami

Amazonsfurniture factory plant

Yamazonhome didirikeun taun 2012, mimitina utamina damel dina produksi lomari Amérika sareng parabot modern Éropa. Ayeuna, éta parantos janten pemasok jati ukuran sedeng, tiasa nyayogikeun sofa anu didukung, jati kai padet, jati panel datar, jati piaraan sareng barang olahraga. Perusahaan ngagaduhan 180 padamel sareng pabrik na ngalangkungan legana 18.000 méter pasagi. Tempatna di No. 300 Yuanfeng Street, Kota Shouguang, Propinsi Shandong. Éta ngagaduhan tilu lini produksi perabotan mékanis, mesin motong panel otomatis, mesin tepi banding, mesin punch, sareng pusat mesin CNC. Sareng alat produksi furnitur sanésna. Aya 5 désainer jati kai padet, jati panel, sareng jati piaraan, anu tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun sagala rupa jinis jati numutkeun kabutuhan pelanggan. 

Dina taun 2020, perusahaan bakal ngaluncurkeun tim R&D produksi baju olahraga énggal, anu utamina aktipitas R&D sareng produksi papan selancar sareng motor motor tiup. Produk perusahaan dijual ka nagara-nagara sareng daérah anu béda-béda di Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Afrika sareng Amérika Kidul, sareng jumlah penjualan taunan ngalangkungan 60 juta dolar AS. Ngabagéakeun palanggan luar negeri pikeun nganjang ka perusahaan urang sareng ngabahas kerjasama.

Nilai-nilai urang mangrupikeun inti tina budaya urang. Aranjeunna janten kompas, dina éta ngajelaskeun cara damel. Aranjeunna nyayogikeun tujuan dina sagala tingkatan paripolah organisasi.

Yamazonhome asalna tina pembuatan jati kantor sareng ayeuna parantos ngembangkeun janten perusahaan manufaktur furnitur ageung ngahijikeun produksi sareng penjualan sofa saderhana, jati piaraan, jati kai anu eunteung sareng bahan manufaktur jati. Perusahaan tadina diadegkeun ku manajer umum Meng Linggang. Dumasar kana méntalitas milari kasalametan kalayan integritas sareng milari pangwangunan kalayan inovasi, perusahaan aktip maju dina jalan perusahaan manufaktur produk mebel e-commerce lintas batas.

Garis produksi jati modéren anu anyar diwangun ku Yamazon ngahontal kaluaran taunan 72,000 méter pasagi perabotan panel. Ngadamel 39 padamelan énggal, nyangking langkung seueur pendapatan pikeun 39 kulawarga sareng nyiptakeun langkung seueur injil pikeun kulawarga pagawé

plan interiro

Produk Perusahaan


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube