Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Sadaya Dapur Kayu Padet Laci Ruang Tamu Kamar Tidur Nightstand # 0103

Pedaran pondok:

Sadaya Dapur Kayu Padet Laci Ruang Tamu Kamar Tidur Nightstand # 0103

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Ngaran: Dada laci
Nomer modél: Amac-0103
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 600mm * 400 * 960mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Ruang tamu, Hotel, Study
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

Tenon and tenon structure + solid wood frame

Struktur Tenon sareng tenon + pigura kai padet

Bahan utama nyaéta ek bodas anu dipelak pikeun saratus taun. Cai mibanda tékstur anu sesah, kapadetan garing-hawa tinggi, pola anu saé sareng nilai koleksi anu saé. Ek kelas FAS kelas impor bodas, salaku salah sahiji bangsawan dina kai, ngagaduhan daya tahan sareng stabilitas anu hadé, sareng unik Tékstur kai bentuk gunung anu beueus ngalebetkeun langkung katahanan sareng watek alami, sareng awak kabinet sacara umum stabil sareng teu aya oyag karasana sareng awét.

Perlakuan bunderan juru

Desain juru buleud anu éndah
Tepi kabinét dibuleudkeun sareng dibuleudkeun sacara efektif nyegah karusakan nabrak. Permukaan jero sareng luar disemprot ku varnis, anti korosi sareng tahan cai, polishing 360 derajat tanpa juru maot, sareng penampilanna sami. Rarancang saderhana sering langkung sanggup nahan polishing waktos, kalayan garis anu bersih, warna anu jelas sareng saderhana, Gaya anu unik, pinuh ku minimalis Nordik.

Corner rounding treatment
High-quality brass handle

Cekelan kuningan kualitas luhur

Laci kai padet nganggo gagang kuningan saderhana sareng mewah. Saatos 50 kali polesan ati-ati, permukaan lemes tanpa barbs, master proofing parantos sababaraha kali ngabuktoskeun 15 kali, nyiptakeun lapisan anu jelas. Tepi laci ditangtoskeun ku sendi ékspansi, Justru ngaleutikan celah, sacara efektif nyegah kai tina rénghap sareng deformasi. Gagang kuningan bertekstur langkung awét sareng henteu gampang karat.

Laci sababaraha dina ukuran anu bénten

Desain multi laci, fungsi panyimpenan anu kuat, sareng éta, bumi janten rapih sareng rapih dina waktos anu sateuacana. Papan ageung lempeng sareng bahanna pinuh, sareng teu aya papan gabungan ramo, anu tiasa nyimpen objék sareng buku, sareng tiasa tiasa dilakukeun kuat. Tiasa dianggo salaku kabinet laci samping ranjang, lomari TV kamar tidur, lomari samping TV ruang tamu, kalayan kolokasi anu beragam sareng jutaan kagunaan. Ruang laci swasta masihan anjeun rasa aman lengkep.

Multiple drawers in different sizes
Solid wood guide rail has strong wear resistance

Rel pituduh kai padet ngagaduhan résistansi maké anu kuat

Rel slide kai padet, laci geser slot kartu, gambar lemes, lampu sareng jempé, henteu gampang leupas, awét sareng tahan kaén. Slot kartu sampurna dipotong, gambarna henteu nyangkut, ngahémat waktos sareng usaha, sareng gampang dicandak.

Bahan praktis pikeun suku kabinet kai padet

Suku kabinét kai padet kandel stabil sareng henteu lésot, kuat sareng awét. Turutan konsép desain ti sadayana rohangan sareng rancang serangkaian solusi cocog pikeun bumi anjeun anu éndah kalayan tujuan fashion sareng serbaguna. Bagian handapna gaduh desain non-slip sareng tahan tahan, anu matak ngamudahkeun pikeun nyorong sareng narik. Éta moal mangaruhan sesa batur, ngajaga lantai sareng manjangkeun umur jasa kabinet.

Practical material for solid wood cabinet legs
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube