Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Cina Factory 8M 10M Colourful Customize Air Trick Pool Float Inflatable Yoga Mat 0395

Pedaran pondok:

Cina Factory 8M 10M Colourful Customize Air Trick Pool Float Inflatable Yoga Mat 0395

Merk: Yamazonhome
Ngaran Produk: Mat Tiup Tiup
Nomer Produk: Amal-0395
Lokasi produksi: Weifang, Shandong
Bahan: PVC sareng EVA
Ukuran: 600 * 100 * 10cm, 200 * 33 * 3cm, khusus
Kelir: hideung, biru, pink, héjo, khusus
Sampel waktos persiapan: sakitar saminggu


Detil Produk

Tanda Produk

China Factory 8M 10M Colorful Customize Air Trick Pool Float Inflatable Yoga Mat  0395

Cina Factory 8M 10M Colourful Customize Air Trick Pool Float Inflatable Yoga Mat 0395

1. Ngaran Produk Yoga Tiup / Lagu Air Tiup
2. Ngaran Merek YITEK
3. Tempat Asalna JiangSu, Cina
4.E-Ngompa Aya
5. Bahan DWF sareng PVC
6. Ukuran 6x1x0.1 M
20x3.3x0.3 FT
Ngaropea
7.Warna Hideung, Beureum, Biru, Mint, Ungu, Pink
Langkung Ti 10 Warna
8. Fitur Produk Portabel & Ngapung
9. MOQ 1 buah
10. Waktu Sampel Standar 4-7 dinten
11. Aplikasi Olahraga Cai, Tumbling, Yoga, Senam, Jsb
12. Port ShangHai
13. Pakét Numutkeun Kana Permintaan Klién
14.OEM Leres
2

Colokkeun kembung sareng colokan kembung

 

Colokkeun kembung sareng colokan kembung tepatna mesin pikeun ngagaduhan tingkat udara anu luhur, nyegah lebu knalpot sareng ditempatkeun sacara acak tanpa kabocoran.
Gambar anu saé kualitasna digedéan di jero, sareng bahan gambar na didamel tina bahan hurung sareng gambar, kalayan kapasitas bantalan anu kuat sareng teu aya deformasi.
Push cecekelan téknologi las suhu luhur pisan manjangkeun umur jasa produk, ningkatkeun kinerja produk sareng kaamanan pangguna.
Studi jero sareng prakték hemming dobel. Kami ngarengsekeun unggal produk salaku karajinan tangan, janten kami gaduh téknologi bungkusan lapisan ganda anu hadé.

 

 

 

 

The inflatable plugs and the inflatable plug are precisely machined to have a high degree of airtightness, prevent exhaust dust and be randomly placed without leakage.
3_副本
Our company  advantage

Kauntungan perusahaan urang

Éta ngagaduhan sistem kontrol kualitas anu ketat sareng ngagaduhan reputasi anu hadé di pasar. Teknisi terampil sareng alat anu sampurna nyayogikeun kapasitas produksi anu saé sareng pangabisa inovasi anu kuat, sareng jumlah minimum order ngabatesan produk anu saé kualitasna. Harga kalapa pabrik sareng layanan mutu tinggi hiji-hiji nyayogikeun jasa pangiriman gancang sareng tepat kanggo anu ngajual online sapertos Amazon.

Bungkusan & Pengiriman


1. FedEx / DHL / UPS / EMS, Door-to-Door;
2. Ku hawa atanapi ku Laut upami Diménsi ageung, Bandara / Pelabuhan nampi;
3. Palanggan nangtoskeun panerus pengiriman barang atanapi metode pengiriman barang anu tiasa disawalakeun!
4. Waktos Pangiriman: 1 ~ 3 dinten damel upami gaduh saham; 3-7 dinten upami ngamimitian mesen, gumantung kana jumlahna.

Packaging & Shipping

Pamakéan

USAGE

Pamakéan

Jasa Urang
1. Ngeunaan Warna & Ukuran:
Rupa-rupa warna sareng ukuran pikeun pilihan anjeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyayogikeun ukuran anjeun ka pabrik kami pikeun ngaropea.

2. Ngeunaan Packing: 
kantong, karton, kotak warna khusus, tas anyaman.

 3. Ngeunaan waktos Produksi: 
Waktos rutin nyaéta 5-10 dinten, upami urutan leutik urgent, urang tiasa ngadamel éta saméméhna. Kontrasna, upami qty ageung teuing, urang bakal ningali qty kanggo mastikeun waktos pangiriman.

 
4. ngeunaan jasa: 
Pertanyaan bakal dibales dina munggaran resi. kami tulus, propésional, kami bakal salawasna aya di sisi anjeun, kami bakal ngalayanan anjeun sateuacan tempat pesen dugi ka ngajual.

5. Ngeunaan kiriman: 
EXW, FOB, CIF, panto ka panto, salah sahijina sayogi pikeun urang. 

6. Ngeunaan Pamariksaan:  
Mariksa matéri sateuacan panyayogikeun matérial nawiskeun kami.
Pariksa swatch bahan cut sateuacan mimiti ngahasilkeun.
Pariksa unggal stitching sareng prosedur nalika ngahasilkeun.
Pariksa bantalan tiup deui sateuacan dipak.
Pariksa qty nalika dibungkus kana karton
Pariksa sakabeh karton sateuacan kintun.

7. prosedur sakabeh biasa produksi kantong:   
Produksi masal mastikeun-Mésér bahan-motong-ngamimitian pikeun ngahasilkeun sareng stitch hiji léngkah ku step-inflatable mariksa-bungkus-kiriman.

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube