Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Taros Kami

Amazons Jati Bahan Co.Ltd.

Alamat

300 Jalan Yuanfeng, Kacamatan Shengcheng, Shouguang, Weifang, Propinsi ShanDong, Cina

 

Telepon

Jualan: 86-13792661055

Sokongan: 86-19953322588

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube