Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Customized Taekwondo Somersault Air Cushion Inflatable Gymnastics Training Mat 0382

Pedaran pondok:

Customized Taekwondo Somersault Air Cushion Inflatable Gymnastics Training Mat 0382

#Nami Produk: Tikar senam Tiup, tikar kabugaran, mat yoga
#Spesifikasi: 2-200 alun-alun
#Bahan: bahan ékspor kualitas disikat
#Prosés: sealing panas suhu luhur
#Tempat Asal: Weifang, Shandong
Asesoris #Produk: ukuran blower anu cocog (kedah dipésér nyalira), ngalereskeun bahan, ngalereskeun lem perekat
# Hirup jasa: 3-5 taun
Pamakéan produk: kabugaran olahraga, kagiatan olahraga
Siklus produksi: 3-7 dinten
Garansi produk: nyayogikeun garansi sataun sareng nyayogikeun bahan perbaikan saumur hirup
Parentah kustomisasi: Urang tiasa ngarobih, tapi urang peryogi pelanggan pikeun nyayogikeun ukuran, warna, bentuk, sareng logo anu dicetak


Detil Produk

Tanda Produk

Customized Taekwondo Somersault Air Cushion Inflatable Gymnastics Training Mat 0382

Customized Taekwondo Somersault Air Cushion Inflatable Gymnastics Training Mat 0382

 

#Nami Produk: Tikar senam Tiup, tikar kabugaran, mat yoga
#Spesifikasi: 2-200 alun-alun
#Bahan: bahan ékspor kualitas disikat
#Prosés: sealing panas suhu luhur
#Tempat Asal: Weifang, Shandong
Asesoris #Produk: ukuran blower anu cocog (kedah dipésér nyalira), ngalereskeun bahan, ngalereskeun lem perekat
# Hirup jasa: 3-5 taun
Pamakéan produk: kabugaran olahraga, kagiatan olahraga
Siklus produksi: 3-7 dinten
Garansi produk: nyayogikeun garansi sataun sareng nyayogikeun bahan perbaikan saumur hirup
Parentah kustomisasi: Urang tiasa ngarobih, tapi urang peryogi pelanggan pikeun nyayogikeun ukuran, warna, bentuk, sareng logo anu dicetak

The size of the air cushion can be customized according to requirements.

Ukuran bantal hawa tiasa disaluyukeun numutkeun sarat.

Ukuran bantal hawa tiasa disaluyukeun numutkeun sarat. Biasa dibagi kana: blok hawa, bantal hawa, roller.

 

Detil tina hawa #cushion

01. Klep hawa katutup pageuh. Gampang kembung. Lebu insulate.
02. Pakem. Pakem dirancang dina dua sisi bantal hawa. Gampang mindahkeun hawa #cushion.
03. Desain hemming sampurna. Prosés las suhu luhur.
04. Diimpor bantal hawa disikat. Pilihan kualitas. awét.

Details of the air #cushion
Air Track Description:

Katerangan Lagu Air:

 

  • Pisan hampang sareng gampang gerak di gim.
  • Lantai Udara tiasa ditempatkeun di lantai gim, lantai senam artistik jsb.
  • Tekanan gampang disaluyukeun dina sababaraha detik.
  • Inflating na deflating dilakukeun dina hiji menit
  • Teu aya noise nalika latihan.
  • Saatos inflasi, Lantai Udara bakalan ngajaga tekananana sababaraha jam, ngeusian deui ukur sababaraha detik

Saran bantal hawa

Air cushion recommendation

 Saran bantalan hawa: Lagu karéta tiup mangrupikeun bantal tiup pikeun tukang senam sareng juru sorak pikeun latihan latihan senam, sareng tiasa ogé dianggo dina kompetisi senam. Éta tiasa dianggo pikeun gimnasium ageung sareng di luar ruangan, sareng bumi alit sareng kebon, sareng aya ogé lintasan bantal hawa anu ngambang dina cai. Parabot kabugaran kalebet: jalur lumpat, balok kasaimbangan bantal hawa, roller bantal hawa, ruang terbuka.

Packaging display

Témbong bungkusan

Bantalan latihan #Inflatable kami anu mumpuni sadayana dibungkus dina hiji karton. Héjo sareng ramah lingkungan, éta kondusif pikeun transportasi sareng neundeun.

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube