Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Groove cecekelan ganda-gambar samping tempat tidur kabinet sisi kai solid # 0121

Pedaran pondok:

Groove cecekelan ganda-gambar samping tempat tidur kabinet sisi kai solid # 0121

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Nami: Nightstand
Nomer modél: Amac-0121
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 450mm * 400 * 470mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Kamar Tidur, Hotel, Studi
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

Hundred-year wood custom TV cabinet

Ratusan taun kabinét TV adat

Ek bodas diimpor ti Amérika Kalér dipilih. Parabotan anu didamelna tahan tina pangaruh, gesekan, buruk, gampang garing, kirang cacad, gampang didamel, sareng gampang dipasang. Tingkat panyusutanana leutik pisan, janten tiasa dianggo dina lingkungan iklim anu robih tanpa rengat sareng masalah anu sanés. Mangrupikeun bahan jati anu saé.

Desain chamfer buleud

Sudut kabinét dibuleudkeun sareng rata, sareng ngajaga kasalametan anjeun sareng kulawarga anjeun ti jero taneuh. Minyak lilin nabati alami diusap-usap sareng dilarapkeun, anu séhat sareng ramah lingkungan, tanpa bau anu khas. Warnana tembus sareng montok, kalayan keuna anu hipu, sareng henteu mangaruhan kaéndahan gandum kai alami tina kai. Éta katelah "kombinasi emas" tina jati kai padet.

Round chamfer design
Double drawer bedside table with grooved handle

Méja samping tempat tidur laci dua ku gagang alur

Desainna dibagi kana dua laci sareng henteu aya kompartemen gudang. Éta cocog pikeun réréncangan anu resep barang kana kabinét supaya tampilan countertop tetep bersih. Ngadamel ruang penyimpanan pribadi anu cocog pikeun anjeun. Dibandingkeun sareng gagang anu kakeunaan, gagang alur sacara épéktip tiasa nyegah goresan sareng tarik kalayan gampang. Éta henteu ngan ukur ngajamin penampilan saderhana sareng modis, tapi ogé henteu ngancam kasalametan anjeun.

Dovetail Tenon Fusion Solid Wood Geser

Laci mortise sareng prosés tenon digabungkeun sareng rel slide kai padet, prosés Luban tradisional, beuki lami dianggo, langkung kentel sareng lemes. Ningkatkeun struktur laci sambungan langsung dovetail, supados laci éta ngagaduhan kapasitas bantalan beban anu langkung kuat sareng teu aya résiko retakan. Méja sisi ranjang digosok halus di sakurilingna, tanpa batang, sareng teksturna lemes sareng lemes. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan corétan nalika nempatkeun baju anjeun.

Dovetail Tenon Fusion Solid Wood Slide
One-piece solid wood thick legs are more stable

Hiji-sapotong kai padet kai kandel langkung stabil

Suku kai padet anu kokoh, desain lantai nangtung, desain ilmiah bantalan beban sareng sambungan anu stabil sareng desktop, 18cm di luhur taneuh cadangan rohangan anu bersih. Rasa lemes dina handapeun sampéan henteu lésot sareng tahan kaénanan, sareng desain manusiawi henteu ngan ukur ngajagi lantai tina goresan, tapi ogé leungitna gesekan tina suku kai. Desain leg kai sapotong ngajantenkeun beban-bantalan langkung stabil.

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube