Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Senam Air Mat 2m 3m 4m propésional Inflatable air track Yoga Sport fight pad nyegah cilaka tumbling mats 0388

Pedaran pondok:

Senam Air Mat 2m 3m 4m propésional Inflatable air track Yoga Sport fight pad nyegah cilaka tumbling mats 0388
Nami: 1 × 0,6 × 0,1m Senam Air Mat Olimpiade Gym Yoga jalur udara tiup Indoor Dianggo Peralatan Olahraga Gym Mat
Bahan: DWF (Bahan lawon témbok dobel)
Ukuran: 2m, 3m, 4m
Warna: biru pink héjo sareng adat
MOQ: 1 pcs
Paking:  1 pcs / polybag, luar dina karton
Beurat: 3kg
WAKTU SAMPEL:  7-10 dinten damel
OEM:  wilujeng sumping jasa (harga khusus kanggo oroer ageung)

Detil Produk

Tanda Produk

Gymnastics Air Mat 2m 3m 4m professional Inflatable air track Yoga Sport fight pad prevent injuries tumbling mats 0388

Senam Air Mat 2m 3m 4m propésional Inflatable air track Yoga Sport fight pad nyegah cilaka tumbling mats 0388

Nami: 1x0.6x0.1m Senam Air Mat Olimpiade Gym Yoga tiup jalur udara Indoor Dianggo Peralatan Olahraga Gym Mat
Bahan: DWF (Bahan lawon témbok dobel)
Ukuran: 2m, 3m, 4m
Warna: biru pink héjo sareng adat
MOQ: 1 pcs
Paking:  1 pcs / polybag, luar dina karton
Beurat: 3kg
WAKTU SAMPEL:  7-10 dinten damel
OEM:  wilujeng sumping jasa (harga khusus kanggo oroer ageung)

Gagangna awét. Cocog sareng landasan anu béda.

Klep dirancang khusus. Pisan merenah pikeun inflate na deflate. Ye gampang dibawa.
Handmade. Permukaan lemes sareng sampurna.

The handle is durable. Suitable for different runways.
Product use

Pamakéan produk

01. Taekwondo kaset kasalametan. Ngalatih aman, tong hariwang akademi anu cilaka nalika latihan.
02. Tikus Senam. Latihan kualitas luhur, kalenturan anu hadé. Henteu sieun deui hésé obah.
03. Tikar beladiri. Kualitas anu saé, nganggo bahan kandel. Hirup jasa ti.
04 Mat kaamanan pikeun kaulinan olahraga. Suasana éndah. Jantenkeun tempat latihan langkung propésional sareng maju.
05. Mat épék khusus. Nyerep shock sampurna. Jantenkeun jangkung sesah luhurna henteu nyababkeun nyeri.

6

Ngeunaan asesoris

Unggal bantal tiup bakal dilengkepan pompa udara listrik, kantong panyimpenan sareng sét kit perbaikan.

About accessories
About us

Tentang Kami

Perusahaan urang gaduh sababaraha taun pangalaman dina ngadamel bantal tiup. Kami gaduh desainer sareng tim produksi urang sorangan. Pastikeun mendesain sareng ngahasilkeun produk anu nyugemakeun anjeun. Unggal produk réngsé bakal ngalangkungan pamariksaan anu ketat sateuacan dikirim kaluar. Kami gaduh syarat kualitas produk anu ketat sareng kontrol pengiriman. Pastikeun yén produk anu disayogikeun ka anjeun kualitas luhur.

Ngeunaan bungkusan

Saatos unggal bantal tiup ngalaman tés anu ketat. Sadayana rangkep masing-masing. Bungkusan karton mandiri ngajantenkeun transportasi langkung merenah. Penanganan langkung merenah.

About packaging
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube