Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Pesanggrahan kotak tinggi kai solid ranjang tempat tidur panyimpenan ganda # 0111

Pedaran pondok:

Pesanggrahan kotak tinggi kai solid ranjang tempat tidur panyimpenan ganda # 0111
Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Ngaran: ranjang kotak
Nomer modél: Amac-0111
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 1500 / 1800mm * 2000 * 800mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: kamar tidur, Hotel, Study
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet

Detil Produk

Tanda Produk

Solid wood box bed can storage

Pesanggrahan kotak kai padet

Jati gaya saderhana, warna kai bentukna sareng bentukna, henteu rarancang modéren anu tangguh pisan, henteu aya bentuk anu anéh sareng kaleuleuwihan, hayu urang hilap wirahma publisitas sareng gelisah, nyiptakeun bumi anu haneut, sareng konsentrasi pikeun ngararasakeun waktos Nordik anu séhat, alami sareng nyaman.

Prosés rakitan langsung dewan lengkep

Perakitan langsung dewan ageung ngandung hartos ngan aya splicing horizontal sareng teu aya splicing dina arah anu panjang, anu ngajantenkeun tékstur furnitur na éndah, bahan padet, beurat beurat, sareng kapasitas bantalan anu saé.

Whole board direct assembly process
North American High Quality White Oak

Amérika Kalér Berkualitas Tinggi Ék Bodas

Ek-grade Fak saluyu sareng aturan peringkat NHLA di Amérika Serikat. FAS-grade ngarujuk kana kamampuan pikeun nyayogikeun permukaan anu langkung lami deui, pola anu saé, sareng kirang tapak tatu. Kelas tina kai ieu paling cocog pikeun ngadamel jati. Sareng jati anu didamelna kuat sareng awét, henteu gampang Rengat, tahan maké sareng tahan korosi, henteu gampang kapang.

Rod pneumatik kualitas luhur + stop kontak kaamanan

Rod tekanan udara gampang ngadukung papan hudang, kasur, sareng tilepan sareng ngabongkar baju henteu gampang, sareng bukaan sareng nutupna stabil sareng merenah. Headboard tina ranjang tiasa didesain kalayan lébar 85mm, anu tiasa dianggo pikeun nempatkeun objék alit sapertos telepon sélulér. Éta wijaksana sareng raoseun. Aya dua stop kontak liang dua kaamanan dina headboard, anu tiasa dianggo pikeun lampu wengi atanapi ngecas, anu raoseun pisan sareng saé pikeun jalma anu teu puguh.

High-quality pneumatic rod + safety socket
Fine spraying of natural paint

Nyemprot rupa cet alami

 Standar cet khusus ketat. Metodeu nyemprot sacara terbuka henteu ngabahayakeun awak manusa, langkung ramah lingkungan sareng langkung séhat. Produk anu anyar-dasarna henteu ngagaduhan rasa, sareng ngan aroma kai nyalira anu dikaluarkeun. , Kaséhatan alam, teu aya polusi.

Ranjang kai solid kalayan panyimpenan

Saatos opat panyemprot teras-terasan, permukaan cet langkung kentel, sareng nampilkeun gloss alami sareng elegan, ngamungkinkeun tékstur, warna sareng tékstur kai padet sacara alami ditepikeun. Pikeun jati anu saé, detil mangrupikeun dasar, sareng unggal jéntré mangrupikeun tampilan kualitas.

Solid wood bed with storage
Rounded corner design

Desain sudut buleud

Desain lamping sirah ranjang langkung pas kana kurva tukang anu langkung saé dianggo, ngagentos tekanan anu ditumpukkeun dina tonggong nalika damel, sareng ngajantenkeun condong langkung raoseun. Sirah ranjang parantos bunderan desain anu ramah, sadaya juru direndos sareng digosok, sareng produkna aman Ngaronjatkeun, ngantep anjeun bobo sareng raos aman.

Ruang panyimpenan ageung + sambungan hardware anu kualitas luhur

Ruang panyimpenan anu langkung ageung tiasa dibandingkeun sareng papakéan kadua di kamar tidur. Dibandingkeun sareng ranjang biasa, ranjang kotak ngagaduhan kauntungan ku kapasitas anu langkung ageung. Anjeun tiasa nempatkeun sababaraha baju sareng baju usum salju sakahayangna, sareng rohanganna éfisién sareng ngahémat rohangan bumi. Karajinan, sambungan hardware anu bermutu, stabil sareng dipercaya tanpa oyag atanapi oyag, sareng struktur anu wajar sareng kuat.

Large storage space + high-quality hardware connection
The solid wood bed boards are tightly arranged

Papan ranjang kai padet disusun rapet

Papan ranjang didamel tina kai pinus anu berkualitas tinggi, sareng kai pinus langsung diteukteukan bari teu diolah sareng dicét sekundér. Éta ramah lingkungan sareng séhat, sareng warna kai sareng seungitna pinuh ku pesona alam. Tiap papan ranjang disusun raket sareng rapih sasarengan, anu ngajantenkeun kapasitas bantalan langkung kuat, sareng gampang luncat sareng muter di dinya.

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube