Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Lukisan tiup yoga jogét tiup lagu hawa tiup 0384

Pedaran pondok:

Ngagambar tiup yoga jogét tiup 0384Inpormasi produk
#Nami produk: bantal yoga tiup
Bahan #Produk: PVC
Prosés #Produk: las suhu luhur
#Produk warna: sapertos anu dipidangkeun (tiasa disesuaikan)
#Produk beurat: numutkeun ukuran produk
Kinerja #Produk: nyerep shock, réduksi noise, non-slip, waterproof, Uap-proof
# Cakupan aplikasi: padang rumput hejo, tempat kaulinan, tempat kagiatan

Detil Produk

Tanda Produk

Ngagambar tiup yoga jogét tiup 0384

Inflatable drawing yoga dance gym mat 0384
Ngagambar tiup yoga jogét tiup 0384
Inpormasi produk
#Nami produk: bantal yoga tiup
Bahan #Produk: PVC
Prosés #Produk: las suhu luhur
#Produk warna: sapertos anu dipidangkeun (tiasa disesuaikan)
#Produk beurat: numutkeun ukuran produk
Kinerja #Produk: nyerep shock, réduksi noise, non-slip, waterproof, Uap-proof
# Cakupan aplikasi: padang rumput hejo, tempat kaulinan, tempat kagiatan
About Our company

Ngeunaan parusahaan Kami

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan tanggungan terbatas anu ngahijikeun produksi, pamrosésan, distribusi sareng borongan. Usaha utama nyaéta trampolines tiup, slide tiup, lengkungan kembung, kartun kembung, saluran tiup, modél kembung, istana hiburan tiup, panjat tebing batu, bola cai, bumi jukut, Taman cai, kapal cai, roller, kolam renang, ranjang luncat cai. Kombinasi cai ageung mangrupikeun produk utami Guangzhou Yuqi Inflatable Products Limited. Produk perusahaan utamina dijual sacara domestik dina harga ékspor; diékspor ka Amérika Serikat. Uni Éropa (Inggris. Perancis. Jérman. Italia. Jsb) Rusia. Jepang Wétan Tengah, Koréa Kidul, Thailand sareng nagara-nagara Asia Tenggara anu sanés. Bahan anu dianggo ku perusahaan urang, PVC, TPU, sareng kaén bolong PVC (kaén tahan cai) mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan, tahan seuneu, sareng kaén bolong PVC ngagaduhan bahan 0.45MM-0.55MM, 1000D-1500D.

Products Show

Produk Tembongkeun

Ukuran sareng warna tina bantal hawa tiasa disaluyukeun. Anjeun tiasa milih anu kami rancang. Anjeun tiasa ogé ngarancang naon anu anjeun peryogikeun numutkeun kahoyong anjeun nyalira. Bantal hawa ieu ngagaduhan sababaraha gaya. Tiasa nyumponan kabutuhan anu béda pikeun palanggan anu béda.

Pamakéan Produk

Aya seueur kagunaan pikeun bantalan udara. Sapertos latihan yoga, latihan jogét, latihan seni beladiri atanapi ngaji pikeun dijalankeun salaku tempat latihan. Bantalan hawa elastis, datar sareng ngagaduhan sipat gesekan anu saé. Tiasa maénkeun peran pelindung anu saé pisan.

There are many uses for air cushions.
 Product Shipment

Pangiriman Produk

 

Landasan karéta perusahaan urang dipak dina karton tunggal. Cara bungkusan ieu gampang ditanganan.

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube