Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Modern Japanese Simple White Style Gaya Jepang Ngagabungkeun Ruang Tamu sofa Jati # 0027

Pedaran pondok:

Modern Japanese Simple White Style Gaya Jepang Ngagabungkeun Ruang Tamu sofa Jati # 0027
Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Ngaran: Sofa
Nomer modél: Amac-0027
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: Korsi dobel: 1370 * 750 * 840mm
Korsi tunggal: 810 * 750 * 840mm
Tilu korsi: 1970 * 750 * 840mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Ruang tamu, Hotel, Study
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

The dual-purpose sofa in winter and summer will not cluck your buttocks even if you remove the cushion

Usum tiis sareng usum panas sofa dobel tujuan

Pigura sacara umum diimpor ek bodas, bingkai papan lengkep, desain dual-tujuan nyata pikeun usum tiris sareng usum panas, éta ogé raoseun kanggo lenggah tanpa bantal, sareng bagian anu tiis aya dina imbit. Garisna saderhana sareng elegan, sareng dukungan na saé. Unggal papan kai digosok ku tangan sareng karajinanna indah pikeun mastikeun konsistén. Pundangan anu luhur ngajamin kanyamanan sareng rélaxasi anjeun, masihan anjeun pangalaman sofa pangsaéna ....

Bantalan bolu tahan banting anu luhur

Bantal bolu tahan banting tinggi, dieusi bantal bolu berkualitas tinggi, lawon panutup korsi didamel tina bahan katun sareng bahan linen anu ramah kulit, sareng parantos diubaran nganggo tahan tahan, teu aya bola, henteu kapang, henteu luntur, gesekan sareng henteu listrik statik. Jeroeun sofa parantos diuji sababaraha kali, sareng jangkungna optimal parantos dirancang ilmiah. Nalika tamu sumping ka bumi, sandaran tiasa dicabut kanggo ngadamel ranjang samentawis.

High resilience sponge cushion
Humanized design of curved armrests

Desain manusiawi tina armrests melengkung

Chamfer ngawangun busur digosok ku leungeun pikeun nyegah nabrak, lemes keuna, sareng disambungkeun ku struktur tenon-na-mortise, anu padet sareng tegep. Pigura kai padet, kai heuras, henteu masalah kumaha anjeun luncat, sofa moal oyag, éta tiasa ngadukung unggal sikep anjeun tanpa hariwang runtuhna. Armrests melengkung sacara sampurna ngadukung panangan sareng panangan anjeun, ngamungkinkeun anjeun bersantai unggal bagian kalayan raoseun.

Suku sofa kentel

Tiap juru bingkai sofa parantos digosok janten buleud sareng lemes, janten langkung nyaman dipoyogkeun, sareng henteu bakal némpél dina sadaya bagian awak. Suku sofa didamel tina bahan padet sareng beurat pikeun nahan beurat. Bagian handap suku sofa henteu lésot sareng tahan kaén, anu ngajagi lantai anjeun sareng manjangkeun umur sofa.

Thicken sofa legs
Removable and washable sofa seating surface

Léngsér sofa anu tiasa dicabut sareng tiasa dicuci

Desain korsi sofa anu tiasa dicopot sareng tiasa dicuci, janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kabersihan. Kahirupan masihan urang kualitas katenangan sareng rélaxasi, nyebarkeun suasana bungah, sareng kabagjaan ngahaja ngeusi bumi anyar.

Rupa-rupa warna gaya anu cocog

Ek Amérika Kalér kapilih, bahan umur 100 taun, kalayan kakuatan mékanis tinggi, tékstur jelas, sareng nilai kai tinggi. Pelat badag langsung dipasang, kalayan bahan padet, kuat sareng awét.

A variety of matching style colors
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube