Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Jaminan Kualitas Perabot Amazon

# Garansi

Liputan 3 Taun

Jasa Saatos Penjualan & Jaminan Duit Balik

Punten perhatikeun: garansi henteu nutupan karusakan fisik anu ngahaja, lembab parah, atanapi karusakan anu dihaja.
* Salaku tambahan, kami ogé ngajamin yén sadaya produk urang tiasa dianggo nalika anjeun nampi aranjeunna kecuali nyatakeun. kapuasan anjeun penting pikeun kami, jadi lamun produk anjeun DOA (Dead On Arrival), hayu urang nyaho, sarta balikkeun ka kami dina 30 poé ti tanggal pameseran. Kami bakal ngirim panggantian ka anjeun pas kami nampi barang anu dipulangkeun anjeun (Biaya anu aya hubunganana sareng ngabalikeun barang henteu tiasa dibalikeun deui. Urang bakal mayar biaya anu ditanggung dina ngirimkeun ngagantian).
* Garansi bakal batal upami produk disalahgunakeun, disalahgunakeun, atanapi dirobih ku cara naon waé.
* Waragad restocking bisa jadi ditanggung dina kasus refunds alatan robah pikiran. Pikeun pembeli internasional wungkul
* Kawajiban impor, pajeg, sareng biaya henteu kalebet dina harga barang atanapi biaya pengiriman. Biaya ieu tanggung jawab pembeli. * Punten parios ka kantor adat nagara anjeun pikeun nangtukeun biaya tambahan ieu sateuacan nawar atanapi ngagaleuh.
* Ngolah sareng nanganan biaya pikeun ngabalikeun barang mangrupikeun tanggung jawab pembeli. A ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun pas nyaeta alesan praktis tur nasabah bakal disadiakeun kalawan bewara e-mail. Ngabalikeun duit ngan manglaku ka biaya item Bantahan
Upami anjeun resep kana pameseran anjeun, punten bagikeun pangalaman anjeun ka para pembeli sanés sareng tinggalkeun tanggapan anu positif. Upami anjeun henteu sugema kalayan pameseran anjeun dina cara naon waé, mangga ngobrol sareng kami heula!
Kami bagja ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah naon waé sareng upami kaayaan éta peryogi, kami bakal nyayogikeun ngabalikeun duit atanapi ngagantian.
Kami nyobian ngabantosan para nasabah pikeun ngabenerkeun masalah naon waé dina wates anu wajar.
Gumantung kana kaayaan, urang masih bisa ngahibur requests jaminan


waktos pos: Sep-15-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube