Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Jaminan Kualitas Mebel Amazons

# Jaminan

Cakupan 3 Taun

Layanan Saatos-Penjualan & Jaminan Uang Artos

Punten perhatoskeun: garansi éta henteu nutupan karusakan fisik anu dihaja, beueus parna, atanapi karusakan anu dihaja.
* Salaku tambahan, kami ogé ngajamin sadayana produk urang bakal tiasa dianggo nalika anjeun nampi kecuali nyatakeun anu sanés. Kapuasan anjeun penting pikeun kami, janten upami produk anjeun DOA (Dead On Arrival), hayu urang terang, sareng kintunkeun deui ka kami dina waktos 30 dinten ti saprak tanggal pameseran. Kami bakal ngintunkeun gaganti ka anjeun pas nampi barang anu anjeun balikeun deui (Waragad anu aya hubunganana sareng pamulangan barang-barang henteu tiasa dibalikeun deui. Kami bakal mayar biaya anu ditanggung nalika ngirim gaganti).
* Jaminan bakal batal upami produk disalahgunakeun, disalahgunakeun, atanapi dirobih ku cara naon waé.
* Biaya restocking tiasa ditanggung dina kasus pengembalian dana kusabab parobihan. Pikeun pembeli Internasional hungkul
* Bea impor, pajak, sareng biaya henteu kalebetkeun kana harga barang atanapi biaya pengiriman. Biaya ieu tanggung jawab anu mésér. * Punten parios ka kantor pabejaan nagara anjeun pikeun nangtoskeun naon biaya tambihan ieu sateuacan nawar atanapi mésér.
* Ngolah sareng Ngatur biaya dina barang pamulangan tanggung jawab anu mésér. A ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun pas lumayan lumaku jeung nasabah bakal dibéré bewara e-mail. Ngabalikeun duit ngan ukur lumaku pikeun biaya barang Bantahan
Upami anjeun resep sareng pameseran anjeun, punten bagikeun pangalaman anjeun ka pembeli sanés sareng tinggalkeun kami eupan balik anu positip. Upami anjeun henteu sugema mésér ku cara naon waé, punten ngobrol heula kami!
Kami resep ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah naon waé sareng upami kaayaan nya éta, kami bakal nyayogikeun artos atanapi ngagantian.
Kami nyobian ngabantosan palanggan pikeun ngalereskeun masalah dina watesan anu wajar.
Gumantung kana kaayaan, urang masih tiasa ngahibur pamundut garansi


Waktos Post: Sep-15-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube