Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Rarasaan sanggeus ngadatangan Lanfang paméran jati on Sep 18

Dina 18 Séptémber 2020, urang nganjang ka paméran mébel skala ageung di Langfang, Hebei, China. Dina paméran ieu, rupa-rupa parabot jero rohangan kayaning méja kopi, cabinets TV, meja rias, sofas leutik, jsb éta refreshing pikeun urang. Dina waktu nu sarua Aya ogé pamahaman anyar rupa bahan jati anyar nu kiwari populér. Anu paling kagum kuring dina paméran ieu nyaéta jati anyar anu didamel suntikan. Jinis anyar bahan molding suntik PVC jeung kombinasi pipa baja dijieun kuring ngarasa refreshed sarta ninggalkeun gambaran jero. Épék lukisan permukaan méja kopi sareng kabinét TV ogé pikaresepeun. Balukar permukaan matt PU sareng high-gloss PU umumna cocog pikeun ékstraksi kabinét TV sareng panto lomari. Beungeutna caang sareng éndah, anu cocog pisan pikeun anu resep gaya méwah. Nu meuli. . Méja kopi sareng kabinét TV Xingchengyuan Furniture khususna kaget ku lacquer PU anu luhur dina permukaan. Lacquer boga pangaruh comparable mun baking lacquer na pisan mewah. jati maranéhanana ogé diékspor ka Éropa, Jerman, Italia jeung nagara séjén. Kuring dilongok sababaraha pabrik jati baja jeung kai salila lalampahan ieu. Kuring éta deeply impressed ku sikep rigorous pabrik kana kualitas jati. The populér batu slab countertops na kaca tempered percetakan countertops boga permukaan cemerlang tur bisa dicitak kalawan sagala rupa pola na pola nurutkeun sarat customer. Aya seueur gaya anu matak pusing. Abdi teu tiasa ngahuleng ngahuleng kana gancangna perkembangan industri mebel Cina. Abdi ngarepkeun yén urang ogé tiasa ngajual jinis jati énggal ieu ka sakumna dunya pas mungkin, ku kituna masarakat ti sakumna dunya tiasa nganggo produk jati kualitas luhur sareng murah anu diproduksi di China pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan.

 

tea table
simple sofa
tea table
stell legs chair
plastic cartoon furniture chair
make up desk with mirror
shoe cabinet
tea table
sofa

waktos pos: Oct-09-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube