Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Rarasaan saatos ngadatangan pameran perabotan Lanfang tanggal 18 Sep

Kaping 18 Séptémber 2020, kami nganjang ka pameran mébel ageung anu diayakeun di Langfang, Hebei, Cina. Dina paméran ieu, sagala rupa jati diri dina ruangan sapertos méja kopi, lomari TV, méja ganti baju, sofa alit, sareng sajabana anu nyegerkeun pikeun urang. Dina waktos anu sami Aya ogé pamahaman énggal ngeunaan sagala rupa bahan jati énggal anu ayeuna populér. Anu paling kuring kagum dina pameran ieu nyaéta jati cetak suntik anu énggal. Jinis anyar bahan cetak suntikan PVC sareng gabungan pipa waja damel kuring karaos seger sareng kéngingkeun kesan anu jero. Pangaruh lukisan permukaan méja kopi sareng lomari TV ogé matak kagum. Pangaruh permukaan matt PU sareng high-gloss PU umumna cocog pikeun ékstraksi lomari TV sareng panto lomari baju. Beungeutna caang sareng éndah, anu cocog pisan pikeun anu resep kana gaya méwah. Anu mésér. . Tabel kopi sareng lomari TV Xingchengyuan Jati khususna kaget ku lacquer PU anu luhur dina permukaan. Lacquer na boga pangaruh dibandingkeun baking lacquer sareng mewah pisan. Parabotanna ogé diékspor ka Éropa, Jérman, Italia sareng nagara-nagara sanés. Kuring ngadatangan sababaraha pabrik jati waja sareng kai dina perjalanan ieu. Kuring resep pisan kana sikep kaku pabrik pikeun kualitas jati. Countertops slab rock populér sareng countertops percetakan kaca anu tempered gaduh permukaan anu hadé sareng tiasa dicitak ku sababaraha pola sareng pola numutkeun syarat pelanggan. Aya seueur pisan gaya anu pusing. Abdi teu tiasa ngabantosan naha keukeuh gancang ngembangkeun industri jati Cina. Kuring ngaharepkeun kami ogé tiasa ngajual jinis-jinis parabotan anyar ieu ka sakumna dunya gancang-gancang, sahingga masarakat ti sakumna dunya tiasa nganggo produk furnitur anu bermutu sareng murah anu diproduksi di Cina pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan.

 

tea table
simple sofa
tea table
stell legs chair
plastic cartoon furniture chair
make up desk with mirror
shoe cabinet
tea table
sofa

Pos waktos: Okt-09-2020
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube