Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Nordic Modern Solid Wood Living Ruang Dua-Warna TV Stand Cabinet # 0020

Pedaran pondok:

Nordic Modern Solid Wood Living Ruang Dua-Warna TV Stand Cabinet # 0020

Merek: Amazonsfurniture

Gaya : Modern

Nami: TV Stand

Nomer modél: Amac-0020

Targét anu tiasa dianggo: Déwasa

Ukuran: 1800 * 350 * 430mm

Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan

Disaluyukeun: Leres

Dilipet: Henteu

Tempat anu cocog: Ruang tamu, Hotel, Study

Asalna: Weifang, Cina

Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

The design of solid wood two-color four-drawer TV cabinet is novel and unique

Kabinét TV dua laci kai solid dua warna

Nordic Modern Solid Wood Living Ruang Dua-Warna TV Stand Cabinet # 0020

Merek: Amazonsfurniture

Gaya : Modern

Ngaran: Méja samping

Nomer modél: Amac-0020

Targét anu tiasa dianggo: Déwasa

Ukuran: 1800 * 350 * 430mm

Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan

Disaluyukeun: Leres

Dilipet: Henteu

Tempat anu cocog: Ruang tamu, Hotel, Study

Asalna: Weifang, China

Bahan: Kai padet

Kabinet TV kai saderhana sareng modern

Dina pandangan heula, kabinet TV lacquered bodas ieu saderhana sareng elegan. Permukaan lacquered anu bersih dicocogkeun sareng opat gagang-panon gagang mata anu padet, anu gampang ditarik sareng henteu bakal ngabalukarkeun nabrak teu kahaja. Sapasang lukisan alami sareng kaligrafi dina méja, pot pepelakan héjo, nambihan seueur vitalitas sareng agility kana kabinet TV.

Simple and modern solid wood TV cabinet is made of solid wood, strong and durable
Bold and rounded solid wood cabinet legs have stronger bearing capacity

Kawat kabinét kai kandel sareng buleud

Numutkeun desain ilmiah kabinet TV, suku kabinét kandel, sudut kecondongan anu wajar, sareng handapeun suku kabinét anu buleud ngajantenkeun kapasitas bantalan langkung kuat, langkung padet sareng stabil, ngirangan permukaan kontak sareng taneuh, ngirangan résistansi gesekan, sareng ngajantenkeun leuwih gampang pikeun anjeun pikeun mindahkeun, ngadorong teras ngadagoan Ngadagoan. Ngurangan résistansi, nyingkahan noise kasar, sareng manjangkeun umur jasa na.

Desain gagang laci kancing

Desain gagang kancing anu gaya sareng saderhana didamel tina kai padet, anu kuat sareng awét. Ngahontal sareng narik ati laci kaluar, ngahémat waktos sareng usaha. Pakem tombol poék dicocogkeun sareng lacquer bodas anu saderhana sareng bersih, nyorot rupa kaéndahan anu béda. Nyugemakeun anjeun ngungudag tinggi pikeun fashion jati.

Button drawer handle design is simple, generous and practical
The solid back body design reduces the risk that the contents of the drawer will not slip inside and thus fall

Desain awak tonggong padet

Desain awak tonggong padet sacara efektif tiasa ngirangan résiko hal-hal dina laci anu henteu lésot ka dinya, sahingga nyababkeun résiko murag. Deui anu katutup saderhana sareng alami, datar sareng lemes, sareng tiasa napel dina témbok pikeun nyegah barang murag.

Desain rohangan tingkat panyimpenan tinggi

Opat laci ageung kalayan kapasitas tinggi, dibagi rapih, tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyimpen barang tina kategori anu béda. Desain rél slide kai padet ningkatkeun kalancaran ngageser antara laci, sareng henteu ngahasilkeun noise sapertos slide logam sareng gampang karat. Rel slide kai solid ngirangan karusakan gesekan kana kai sareng tiasa manjangan umur jasa tina kabinet TV.

High storage rate space design helps you better handle storage and tidiness of items
High-quality white oak TV cabinet is made of white oak imported from North America

Kabinet TV ek bodas kualitas luhur

Didamel tina ek bodas diimpor ti Amérika Kalér, kai padet murni henteu dilaminasi, ogé kai karét murah. Kualitas kai parantos ngalangkungan pamariksaan kualitas ketat, janten anjeun tiasa yakin. Séréal kai jelas sareng alami, sisikian kai rapih disusun dina urutan anu tangtu, éndah tur saderhana, tékstur na tegep sareng awét, sareng panangan raoseun lemes sareng lemes. Éta mangrupikeun kai anu saé pikeun nyieun jati kualitas luhur.

YamazonHome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube