Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Ek Almari baju Jampé Geser Gésér Rail Géser Panto Lemari Bobo Parabot Parabot # 0108

Pedaran pondok:

Ek Almari baju Jampé Geser Gésér Rail Géser Panto Lemari Bobo Parabot Parabot # 0108

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Nami: papakéan
Nomer modél: Amac-01 08
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 1600mm * 560 * 2000mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Kamar ranjang, Hotel, Study
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

Design-make home closer to nature

Desain-ngadamel bumi langkung caket ka alam

Tujuan aslina urang nyaéta nyiptakeun bumi anu gaya pikeun kelas menengah Cina. Hayu cahaya panonpoe Nordic liren caang bumi, sareng desain saderhana tapi henteu saderhana bakal balikkeun bumi ka kageulisan aslina.

Ek bodas diimpor ti Amérika Kalér pikeun nyieun pigura kai padet murni

Pilihan bahan anu ketat ngan ukur pikeun parabotan anu langkung saé, sareng sisikian kai alami tina cai anu ngalir ngahasilkeun suasana anu pikaresepeun sareng saé. Pelat ageung didesain langsung sareng karajinanna indah. Urang mimiti motong kai kana 5-11cm. Lebar ieu tiasa ngajamin kai. Kayu anu stabil bentukna cacat sareng tiasa nunjukkeun sisikian kai anu lengkep sareng lemes, teras warna na dipilih ku tukang kayu anu berpengalaman. Gandum sareng papan na dicocogkeun.

White oak imported from North America to create a pure solid wood frame
Push-pull drawer + solid wood hanger

Laci dorong-tarik + gantungan kai padet

Laci tarik-kaluar dicocogkeun sareng papan pager di handapeunana supados panyimpenan langkung masuk akal sareng rapih. Barang-barang pribadi tiasa ditempatkeun dina laci, sareng papan pager tiasa ngagantung anduk, syal, sareng sajabina jati khusus didesain kanggo asesoris high-end kalayan rupa-rupa jinis sareng bahan anu béda. Dina raraga nyumponan sarat fungsional sareng hiasan anu béda-béda, sadayana leres-leres nuturkeun sarat standar internasional, sareng parantos ngalaman seueur uji asam-basa sareng korosi pikeun mastikeun yén éta moal cacad pikeun panggunaan jangka panjang.

Ngajempékeun slide hardware

Rel pituduh logam, lemes sareng jempé. Unggal-unggal anjeun muka sareng nutup, anjeun tiasa gaduh suasana anu lancar sareng alus. Panel samping manjangan 10mm sareng pas kana pigura panto bungkus. Nalika panto ngageser ditutup, teu aya lolongkrang sareng teu lebu.

Mute hardware slide
Free matching top cabinet

Kabinet luhur cocog gratis

Kalayan kabinet luhur, rohangan vertikal dianggo langkung seueur, sareng masalah panyimpenan pakean luar usum direngsekeun ku hiji kabinet luhur. Sambungan ékspansi mangrupikeun "sistem perlindungan diri" tina jati kai padet, sareng ditangtoskeun pikeun adaptasi kai padet kana lingkungan anu béda-béda. Prosés produksi dikontrol ketat, sareng pangalaman produksi beunghar. Saatos sababaraha prosedur grinding sareng panggilingan, permukaan produk anu bérés buleud sareng rata.

Henteu aya desain leg kabinét

Bagéan konci dihubungkeun ku prosés tenon sareng tenon tradisional, strukturna langkung panceg, sareng kelim ketat tiasa sacara efektif ningkatkeun stabilitas papakéan sareng manjangkeun umur jasa. Dasar lantai nangtung stabil sareng bébas tina beberesih, sareng ujungna ngadopsi struktur jero chamfered pikeun nyegah karusakan nabrak dina panggunaan sapopoé.

No cabinet leg design
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube