Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Sederhana laci kamar tidur kamar tidur kabinét sisi # 0122

Pedaran pondok:

Sederhana laci kamar tidur kamar tidur kabinét sisi # 0122

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Ngaran: Nightscabinet
Nomer modél: Amac-0122
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 350mm * 500 * 580mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Kamar Tidur, Hotel, Studi
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

Single drawer storage bedside table

Méja samping tempat tidur gudang laci

Sadaya kai solid kualitas luhur anu dipilih pikeun lingkungan anu kuat, kandel sareng kandel, stabil sareng awét, barang asli dina harga anu lumayan, sareng pinuh ku bahan. Permukaan kabinét dilebarkeun sareng kentel, lemes sareng hipu, gampang dibersihkeun. Ek bodas gelut langsung, tanpa sieun baptisan taun. Luyu sareng standar internasional "anti-cracking and anti-deformation", kami milih ek bodas diimpor ti Amérika Kalér, tong dicampur waé, henteu goréng, sareng nolak lamaran. Ukur ngadamel jati cocog pikeun jalma biasa.

Multi-lapisan gudang kabinet samping kai padet

Ruang panyimpenan multi-tingkat boh swasta sareng terbuka. Kombinasi rohangan terbuka sareng laci tertutup mastikeun premis kapasitas ageung sareng ogé nyumponan kabutuhan béda-béda jalma anu béda. Méja sisi ranjang sadayana nyoko kana tata ruang horizontal tina bahan-bahan kai sareng kai, anu henteu ngan ukur ngajantenkeun harmoni tina sisikian kai, tapi ogé ngirangan régangna dugi ka seueur, anu mangrupikeun tés damel sareng bahan anu nyéépkeun waktos.

Multi-layer storage solid wood side cabinet
Selected North American high-quality white oak

Terkenal bodas kualitas luhur Amérika Kalér kapilih

Laci luhur tiasa ditutup pikeun nempatkeun sababaraha barang pribadi, catetan diary, dokumén sertipikat, sareng sajabana kompartemen terbuka di lantai handap tiasa nahan bahan bacaan, telepon sélulér, IPAD, sareng sateuacana sateuacan bobo pikeun nyegah lebu. Permukaan lega luhurna tiasa disimpen dina panon sareng barang-barang pribadi anu sanés.

Teu aya perlawanan pikeun narik alur rel kai padet

Rel slide kai solid, push and tarik jempé, lemes sareng teu aya perlawanan, hindarkeun masalah karat, awét cecekelan alur kai padet saderhana sareng éndah, sareng téknologi alur anu ditabungkeun ngahémat rohangan sareng raoseun raoseun. Lebar alur cocog sareng lébar tina ramo manusa, sareng gampang dibuka sareng nutup.

There is no resistance to pulling the solid wood rail groove
Friendly and humanized 45 degree curved cabinet corner

Sudut kabinét melengkung anu ramah sareng dipersonalisasi 45 derajat

Sudut méja busur 45-derajat parantos digosok sababaraha kali supados buleud sareng lemes pikeun nyegah nabrak. Nembongkeun teu dihaja, ningali ka tukang enteng, bisa jadi momen nalika anjeun ditakdirkeun pendak sareng anjeun. Henteu kedah ngahaja rumit, balikeun kana maksud aslina sareng saderhana rumitna.

Suku kabinét anu kandel anu nyampur pantun sareng alam

Sudut buleud tina kabinét kai padet digabungkeun sareng kelengkapan kuningan ngajantenkeun langkung tekstur sareng stabil. Gabungan pantun sareng alam katingali dina detil kasual. Éta hartosna alami tanpa modifikasi, nahan tapak alami tina kai alami, tékstur na hipu sareng jelas, saderhana sareng alami.

Bold cabinet legs that blend fashion and nature
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube