Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Kabinet Panyimpenan Kayu Padet Sederhana Tinggi sareng Lemah Sisi # 0024

Pedaran pondok:

Kabinet Panyimpenan Kayu Padet Sederhana Tinggi sareng Lemah Sisi # 0024
Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Nami: lomari ruang tamu
Nomer modél: Amac-0024
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: Tipe A: 400 × 450 × 800mm
Ketik B: 400 × 450 × 1050mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Ruang tamu, Hotel, Study
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

The main frame is high-quality oak, pure solid wood without artificial leather.

Pigura utama nyaéta ek kualitas luhur

Henteu sadaya kai disebat ek bodas. "Jeruk anu dilahirkeun di Huainan mangrupikeun jeruk, sedengkeun anu lahir di Huaibei mangrupikeun jeruk." Sanaos kai ek kalebet kulawarga anu sami sareng ek bodas, kusabab keterbatasan iklim sareng lingkungan di daérah tempat na tumuh, sisikian kai na sempit, garis hideung, sareng jaringan parut. Nalika milih jati ek asli, bahan anu pangsaéna kedahna ek bodas, sareng jati anu kami jieun didamel tina kai bodas Amérika Kalér anu diimpor kualitas luhur tanpa kulit buatan.

Ruang laci anu dikurung

Ruang laci anu dilampirkeun ngabantosan anjeun milah sareng nyimpenna, bari ogé mayungan privasi anjeun. Desain alur tina gagang laci masihan anjeun rasa aman tambahan. Batinna lemes sareng rata, sareng éta moal digoréng sanaos anjeun nempatkeun baju lemes.

Enclosed drawer space protect your privacy
Rounded corners and tenon and tenon structure are more stable and strong

Sudut buleudan ku struktur tenon sareng tenon

Désainer nyerep inspirasi tina jati Korea sareng ngagabungkeun ciri-ciri jati Cina pikeun ngembangkeun jati Nordik. Garis saderhana sareng lemes, pola ek anu éndah, pegat kusam, sareng teu aya kakirangan kaéndahan anu indah dina kesederhanaan. Struktur tenon-na-mortise tradisional nyandak anjeun balik ka alam nyata jeung alam.

Kandel kabinét Dengdekkeun suku kabinét

Suku kabinet Dengdekkeun kai padet kandel dirancang sareng sudut Dengdekkeun anu wajar numutkeun karakteristik beban tina kabinet, anu ningkatkeun kapasitas bantalan. Ek bodas ti Amérika Serikat ngagaduhan pola anu langkung saé, tékstur euyeub, bédana warna leutik, sareng warna kai bérés alami sareng murni. Henteu seueur teuing hiasan sareng konstrain, kai solid murni masih dianggo dina bahan, sareng hiasan sapertos busur ukiran dikirangan dina desain. Garis saderhana napsirkeun kaéndahan kesederhanaan.

The thick solid wood tilt cabinet legs are designed with a reasonable tilt angle according to the load characteristics of the cabinet to increase the bearing capacity
The drawers are made of solid wood slide rails, which make it easier to push and pull.

Laci didamel tina slide kai padet

Bagian jero laci nyoko kana rel pituduh kai, anu henteu gampang diruksak, sareng makin seueur dianggo, langkung lemes na. Narik nyaéta usaha sareng henteu ngahasilkeun noise.

Kabinet anggur kai solid gaya Nordik

Kabinet anggur solid gaya Nordik gaya, panyimpenan tampilan, duanana nilai hias sareng fungsi panyimpenan. Aya dua ukuran pikeun anjeun milih. Papan ageung lempeng sareng bahan anu digunakeun nyata. Nyemprot kabuka ngalestarikeun tékstur ek dugi ka seueur, sareng anjeun bahkan tiasa ngaraosan tékstur musik ku panangan.

Nordic style solid wood wine cabinet, display storage, both ornamental value and storage function
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube