Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Gaya Kulon Sederhana Ganda Kayu Pesanggrahan Pesanggrahan Pesanggrahan # 0109

Pedaran pondok:

Gaya Kulon Sederhana Ganda Kayu Pesanggrahan Pesanggrahan Pesanggrahan # 0109

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Ngaran: Ranjang kai padet
Nomer modél: Amac-01 09
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 1850mm * 2055 * 865mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Kamar ranjang, Hotel, Study
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

All solid wood bed

Sadaya ranjang kai padet

Pilihan kayu bodas kualitas luhur ngagaduhan kapasitas beban-bantalan sareng kakuatan nyepeng kuku tibatan leuweung anu sanés. A ek tunggal spésifikasi anu sami tiasa ngadukung dua leuweung biasa. Éta didamel tina ek sareng ngasuh beban anu beurat. Éta sesah sareng éndah, séhat sareng ramah lingkungan, tanpa hariwang masalah bau, sareng beban stabil, Tiasa nanggung beurat 8 lalaki déwasa.

Desain backrest Humanized

Headboard didamel tina kai padet, kalayan tékstur anu jelas sareng stabilitas ranjang anu kuat. Sudut desain parantos diluyukeun dina busur, sareng desain intim ngajantenkeun langkung raoseun pikeun langsing. Bentuk jati kedahna tina awak manusa, dibandingkeun sareng obyék lempeng, Kurva alam anu caket kana awak manusa langkung saé. Désainer ngadopsi metoda desain "adegan-gaya", tina sudut condong, jangkungna aksés gampang, jangkungna ranjang 30cm, sareng sajabana, uji coba teras-terasan, sareng definisi kanyamanan leres.

Humanized backrest design
Lazy socket on the back panel

Puguh stop kontak dina panel tukang

Aya papan panyimpenan di tukangeun sirah ranjang multifungsi, anu tiasa dianggo pikeun nempatkeun buku, cangkir cai, sareng sajabana, sareng didesain nganggo stop kontak anti-shock, anu raoseun kanggo dieusi, janten anjeun tiasa ngaraosan telepon sélulér anjeun kasur. Ngolah bunderan pituduh ganda dina sirah ranjang, digabungkeun sareng kageulisan anu saderhana, kabuka Dunya disumputkeun di jero.

Ranjang kayu padet ditata pageuh

Awak ranjang kai padet nyoko kana rorongkong barisan kai padet, anu padet disusun ku distribusi kapadetan tinggi, kapasitas bantalan anu kuat sareng gaya seragam, struktur anu stabil, henteu gampang runtuh. Anu urang bina mangrupikeun ranjang napas, rorongkong anu diwangun ku slats ek, sareng ventilasi Bernapas, ngirangan akumulasi kalembaban, nyegerkeun sareng bobo kalayan saé sadayana wengi.

Tightly arranged solid wood bed
Free matching clothes rail

Rel baju cocog gratis

Suku ranjang tiasa sacara bébas dilengkepan ku dampal suku, anu tiasa disimpen dina baju pribadi, syal, sareng sajabana, saderhana sareng praktis. Dua gaya anu cocog bakal nyiptakeun kahirupan bumi anu béda pikeun anjeun.

Kandel dibulatkeun suku ranjang kai padet

Sadaya ranjang kai padet, henteu aya prosés kulit, henteu aya papan kai anu rupa-rupa, dampal suku ranjang padet, sudut Dengdekkeun anu pas, bantalan beban anu stabil, masihan anjeun rasa aman pinuh. 17cm tina taneuh, handapeun henteu némpél desain taneuh, meresihan Beresih anjeun bersih sareng jaga rohangan handap.

Bold rounded solid wood bed legs
Modern simple solid wood bedroom bed

Ranjang kamar tidur kai solid modern

Sanaos "Kuring" henteu tiasa ngabagi masalah dina kahirupan pikeun anjeun
"Kuring" nyalira tiasa nyandak anjeun ka bumi
Tenang sareng nada nétral
Lapisan anu di bawa kaluar ku warna kai aslina
Desain darajat 103 derajat sirah ranjang
Ngaleungitkeun kacapé hiji dinten

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube