Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Ranjang Windsor Sederhana Tempat Tidur Kamar Tidur Putri Pesanggrahan # 0114

Pedaran pondok:

Ranjang Windsor Sederhana Tempat Tidur Kamar Tidur Putri Pesanggrahan # 0114

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Éropa
Ngaran: Ranjang pangkéng
Nomer modél: Amac-0114
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 1980mm * 2120 * 980mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Kamar Tidur, Hotel, Studi
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

Windsor backrest solid wood bed

Ranjang kai solid Windsor

Kumaha cara ngadamel kamar tidur anu nyegerkeun sareng napas? Parobihanna dimimitian tina milih headboard ngawangun senar. Sakabeh ranjang didamel tina sadaya kai padet. panel basis kai? Veneer? Teu aya hiji waé anu aya, ranjang kai padet anu ramah lingkungan, janten anjeun tiasa nganggo éta kalayan percaya diri. Bahan utama nyaéta ek, sareng anjeun tiasa ngaraosan tékstur alami sareng lemes tina unggal juru. Teu aya bau anu aneh, sareng seungitna kai seungitna nguap, masihan anjeun rasa santai di leuweung anu héjo.

Papan ranjang kai padet pageuh nanggung beuratna

Kateguhan ek saé saé pisan. Éta henteu acan dicét atanapi diputih sateuacan angkat pabrik, janten anjeun tiasa bobo kalayan aman. Tiap papan ranjang disusun ketat, kalayan prosés tenon sareng tenon, anu ningkat pisan kapasitas pangrojong papan ranjang. Sakabeh awak parantos diasah kalayan ati-ati pikeun nganteurkeun parabotan anu lemes sareng lemes ka anjeun. Teu aya gandum, sareng kaéndahan asli sisikian kai disimpen dugi ka seueur, ngamungkinkeun anjeun ngaraos kaéndahan alam di bumi.

Solid wood bed board firmly bears the weight
Heightened guardrail at the end of the bed

Ditingkatkeun hansip dina tungtung ranjang

Bagian luhur ranjang sareng sampéan ranjang dilereskeun ku struktur hardware anu saé pikeun mastikeun yén ranjang kai padet henteu gampang digoyang. Digabungkeun sareng suku ranjang, éta ngaleungitkeun perasaan anu rumit sareng ngagaduhan kakuatan sareng kageulisan. Kami ngagosok unggal juru janten buleud sareng lemes tanpa burrs. Perangkat keras anu berkualitas Henteu aya masalah sapertos karat, noise, sareng sajabana, pikeun nyiptakeun lingkungan hirup anu tenang sareng sepi pikeun anjeun.

Suku sapotong kandel

Hiji-sapotong suku padet kai silinder kandel, sudut condong ilmiah, langkung kuat beban-bantalan. Bagian handapna gaduh bantalan anu dirasakeun, anu raoseun gerak, sareng henteu ngahasilkeun sora, ngirangan leungitna gesekan lantai sareng suku ranjang anjeun, sareng ningkatkeun umur palayanan. Hollowed The Windsor backrest ngajantenkeun rohangan sadayana jelas sareng saderhana, sareng moal ngahalangan wallpaper anjeun.

One-piece thickened legs
Leave enough storage space at the bottom

Ninggalkeun cukup gudang tempat di handapeun

Bagian luhur ranjang didamel tina ek bodas anu kandel, anu stabil sareng mantep, ngajantenkeun sakabeh ranjang langkung pageuh. Jangkungna cekap tina taneuh tiasa ngajantenkeun rohangan handapna sayogi. Pasang sababaraha kotak panyimpenan sareng sababaraha pasang sapatu, tapi henteu disarankeun anjeun ngeusianana. Ieu moal kondusip pikeun ventilasi kasur. Ningkatkeun kasur anu langkung kentel sareng nyaman pikeun nyiptakeun jangkungna ngagolér, sareng anjeun tiasa ngahontal barang-barang dina méja sisi ranjang ku ngahontal.

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube