Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Kabinét kayu solid papan sisindiran saderhana nganggo hiji panto sareng opat laci # 0105

Pedaran pondok:

Kabinét kayu solid papan sisindiran saderhana nganggo hiji panto sareng opat laci # 0105

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Ngaran: Papan samping
Nomer modél: Amac-0105
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 900mm * 400mm * 800mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Ruang tamu, Hotel, Study
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet


Detil Produk

Tanda Produk

Centennial Oak Frame

Bingkai Ek Centennial

Bahan utama nyaéta ek bodas kelas FAS anu diimpor ti Amérika Kalér. Kai heuras, kalayan tékstur anu jelas sareng gloss anu saé. Saatos diolah sacara ati-ati, ciri-ciri kai éta sorangan disimpen dugi ka seueur, nyaéta kado anu dipasihkeun ku alam. Pola ngawangun gunung anu éndah disusun rapih, Panel jero laci didamel tina kai paulownia kalayan tangguh tinggi, anu kuat sareng awét.

Hiji panto opat laci kamar tidur kabinet

Laci dirancang kalayan ukuran henteu rata, pinuh ku seni henteu teratur, sareng tiasa ogé nyumponan kabutuhan rohangan anu béda-béda. Jangkungna kabinet parantos disaluyukeun saatos puluhan cobaan, sareng éta bakal raoseun pisan upami anjeun linggih dina ujung ranjang kanggo milih baju. Ngabantosan anjeun ngatur sababaraha perobihan sering Ayana panggunaan, laci anu ditutup tiasa masihan anjeun ruang swasta anu cekap.

One door four drawer bedroom cabinet
Solid wood slide rail + tenon joint process

Rel slide kai solid + prosés gabungan tenon

Laci slide kai padet awét pisan. Dina urutan pikeun mastikeun kasalametan panggunaan, kami parantos khusus ngadamel wates pencegahan tarik-tarik pikeun tiap laci, janten teu kedah hariwang ngeunaan bahaya kaamanan narik laci éta. Garis saderhana sareng lemes, ngan ukur desain ukuran pas, Tiasa ngadukung gaya dasar ruang tamu.

Hiji-sapotong suku kabinét kai padet

Suku kai padet anu kandel sareng desain non-slip sareng tahan tahan di handapeun tiasa langkung hadé nangtayungan lantai sareng manjangkeun umur jasa kabinet. Bagian handapna henteu keuna kana taneuh pikeun nyingkahan kalembaban sareng merenah pikeun anjeun pikeun ngabersihkeun sareng ngurus éta. Struktur leg sapotong, pendaratan anu stabil sareng cekelan anu kuat.

One-piece solid wood cabinet legs
High quality hardware door hinge + glass cabinet door

Kualitas tinggi hinge panto hardware + panto kabinet kaca

Panto kabinet transparan cocog sareng panyimpenan sareng tampilan. Sababaraha botol anggur anu saé sareng sababaraha potongan seni disimpen dina jero, anu saé sareng raoseun. Liang angin tukang dipasang pikeun nyaring hawa di jero, Uap-buktina sareng anti pikaboseneun. Engsel panto hardware anu bermutu tinggi, Gampang dibuka, henteu aya sora, henteu gampang karat.

Tempat neundeun laci ageung

Gagang alur kai padet diintegrasikeun sareng permukaan gambar, ngageser sareng narik anu bisu, ngahémat rohangan, sareng ngajaga penampilan saderhana. Dilengkepan alat tipping kaamanan pikeun peti laci pikeun nyegah pembuangan kabinét anu teu dihaja, pikeun ngajaga kaséhatan anggota kulawarga, kasalametan murangkalih, sareng sepuh langkung gampang.

Large drawer storage space
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube