Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Warna papan dayung SUP anu cocog sareng papan luncur tiup sareng sirip 0372

Pedaran pondok:

Warna papan dayung SUP anu cocog sareng papan luncur tiup sareng sirip 0372

#Nami produk: Tiup Tiang
Bahan #Produk: PVC + EVA
Pola percetakan: sakumaha anu ditingalikeun atanapi ngarobih
Ukuran #Produk: ukuran umum nyaéta 10 ′ * 30 ″ * 4 ″ atanapi disesuaikan
#Bobot produk: sakitar 9KG
Metoda #Packing: tunggal karton bungkus
Métode #Supply: sababaraha saham, khusus tiasa gancang diproduksi sareng diolah

Detil Produk

Tanda Produk

SUP paddle board color matching inflatable surfboard with fins 0372

Warna papan dayung SUP anu cocog sareng papan luncur tiup sareng sirip 0372

 

Ngaran produk: #surfboard Tiup
Bahan produk: PVC + EVA
Pola percetakan: sakumaha anu ditingalikeun atanapi disesuaikan
Ukuran produk: ukuran umum nyaéta 10 '* 30 "* 4" atanapi disesuaikan
Beurat produk: ngeunaan 9KG
Métode pakét: kemasan karton tunggal
Metode suplai: sababaraha saham, ngarobih tiasa gancang diproduksi sareng diolah

Titik jual papan selancar


Aman sareng stabil

Awét sareng tahan matahari

Nangtung ajeg

Gampang ngalipet

Senang teu mahal

Multifungsi

The selling point of surfboards
Surfboard analysis

Analisis papan luncur


Sirah #surfboard didesain nganggo gesper bentuk D. Aya tali kaamanan dina bénténg. Anjeun tiasa ngalereskeun barang-barang anjeun di dieu. Barang henteu gampang éléh. Pad EVA anu henteu dieunakeun dilampirkeun dina permukaan #surfboard. Jantenkeun jalma tetep ajeg. Teu gampang dieunakeun. Bagian tengah #surfboard didesain nganggo cecekelan portabel. Gampang gerak. Aya klep kaamanan di tukangeun #surfboard. Pisan merenah pikeun inflate na deflate. Aya sirip buntut di handapeun #surfboard. Maénkeun peran kasaimbangan cai.

Tali bersih anu stabil.

 

Tali bersih anu stabil. Gesper D-ring anu mantep + tali kaamanan. Éta tiasa ngalereskeun kantong tahan cai sareng barang-barang sanésna supados henteu leueur.

Stable net rope. Sturdy D-ring buckle + safety rope.
Professional design safety guarantee.

Jaminan kaamanan desain propésional.

Jaminan kaamanan desain propésional. Gambar-gambar glued tahan tahan & struktur EVA. Lapisan perekat EVA maénkeun peran résistansi dampak sareng non-slip. Struktur gambar kawat tiasa maénkeun épék lipat anu ngadukung sareng gampang.

Desain pola permukaan papan.

Desain pola permukaan papan. Nyaman sareng henteu dieunakeun. Pakemna raoseun raoseun. 0,9 kandel, aman sareng tahan maké.

Pattern design of the board surface.
EVA non-slip mat

EVA mat-slip

EVA mat-slip. Bahan EVA anu ramah lingkungan anu maju. Nangtung langkung raoseun. Non-slip henteu ngaraheutkeun kulit.

Tilu sirip buntut didesain dina buntut

Tilu sirip buntut didesain dina buntut. Portabel sareng tiasa dicabut. Lemes nalika taksi.

Three tail fins are designed on the tail
SUP special foot rope.

Tali suku khusus SUP.

Tali suku khusus SUP. Hiji tungtung tali kaamanan disambungkeun kana papan dayung, sareng hiji ujung disambungkeun ka jalma éta. Kaamanan dijamin.

Ransel kapasitas ageung

Ransel kapasitas ageung. Ransel ngagaduhan kapasitas anu ageung. Henteu aya masalah dina nempatkeun papan selancar, dayung, alat perbaikan, pompa, tali kaamanan, sareng sajabana. Bungkus sareng bawa kalayan gampang.

Large capacity backpack.
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube