Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Taekwondo Training Air Mattress Inflatable Air Tumble Tracks 0381

Pedaran pondok:

Taekwondo latihan kasur udara tiup lagu angin ngahalangan 0381
#Nami produk: bantal yoga tiup
Bahan #Produk: PVC
Prosés #Produk: las suhu luhur
#Produk warna: sapertos anu dipidangkeun (tiasa disesuaikan)
#Produk beurat: numutkeun ukuran produk
Kinerja #Produk: nyerep shock, réduksi noise, non-slip, waterproof, Uap-proof
# Cakupan aplikasi: padang rumput hejo, tempat kaulinan, tempat kagiatan
Ukuran #Produk: sapertos anu dipidangkeun

Detil Produk

Tanda Produk

Taekwondo training air mattress inflatable air tumble tracks  0381

Taekwondo latihan kasur udara tiup lagu angin ngahalangan 0381

Inpormasi produk

Nami produk: bantal yoga tiup
Bahan produk: PVC
Prosés produk: las suhu luhur
Warna produk: sapertos anu dipidangkeun (tiasa disesuaikan)
Beurat produk: numutkeun ukuran produk
Kinerja produk: nyerep shock, réduksi noise, non-slip, waterproof, Uap-proof
Wengkuan aplikasi: padang rumput hejo, tempat kaulinan, tempat kagiatan
Ukuran produk: sapertos anu dipidangkeun

Fitur

01. lawon disikat kualitas luhur. Lawon kualitas mastikeun yén cushion hawa datar tur teguh. Garansi tilu taun.
02. Desain caket tina sungut tiup. Inlet hawa anu dirancang khusus tiasa nyegah lebu tina lebet. Anjeun tiasa ogé nyegah colokan sakarepna, henteu sieun kaleungitanana.

6_副本_副本
Handle design. The product is equipped with handle design on both sides.

Fitur

03. Desain gagang. Produkna dilengkepan desain gagang dina dua sisi. Anjeun tiasa nempatkeun sareng nyeret posisi produk sakahayangna.
04. Kandelna shock diserep. Mat yoga tiup ngagaduhan tekanan anu kuat sareng tegangan anu hébat. Moal dikomprés sareng cacad. Anjeun tiasa ngararasakeun kabagjaan olahraga.

4 kaunggulan tina pad yoga tiup ieu

Desain manusiawi
Pilihan kualitas
Gampang dibongkar
Rupa-rupa warna sareng ukuran

4 advantages of this inflatable yoga pad

Pedaran Lagu Hawa

Air Track Description:

 

  • Pisan hampang sareng gampang gerak di gim.
  • Lantai Udara tiasa ditempatkeun di lantai gim, lantai senam artistik jsb.
  • Tekanan gampang disaluyukeun dina sababaraha detik.
  • Inflating na deflating dilakukeun dina hiji menit
  • Teu aya noise nalika latihan.
  • Saatos inflasi, Lantai Udara bakalan ngajaga tekananana sababaraha jam, ngeusian deui ukur sababaraha detik
  • Gampang dibabawa ti gym ka gym.
  • Lantai Udara terang sareng alit bakal gampang dipasang dina jok tukang mobil anjeun.
  • Panyandakan Alih ku lemes, anu ngabantosan nyegah tatu.
  • Lantai Udara bakal ngamungkinkeun anjeun luncat langkung luhur, masihan anjeun waktos udara langkung berharga pikeun dianggo dina téhnik anjeun.
  • Luncat tiasa diulang langkung sering kalayan kirang kamungkinan cilaka teuing tibatan kana alat latihan tradisional.
Packaging display

Témbong bungkusan

Bantalan latihan #Inflatable kami anu mumpuni sadayana dibungkus dina hiji karton. Héjo sareng ramah lingkungan, éta kondusif pikeun transportasi sareng neundeun.

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube