Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Unitarp Ngapung Tiup Yoga Tiup Kolam Renang Cai Tikar Yoga Kalayan Eva Non-Slip Pad 0389

Pedaran pondok:

Unitarp Ngapung Tiup Yoga Tiup Kolam Renang Cai Tikar Yoga Kalayan Eva Non-Slip Pad 0389

 

Barang: Lagu Tiup Tiup Tiup Yoga Tiup
Bahan: DWF sareng PVC (bahan 0.7mm PVC)
Kandel: 10cm, 15cm, 20cm, 30cm
Warna: tiasa disaluyukeun
Ukuran: 3M 4M 5M 6M 7M 8M 9M 10M atanapi disesuaikan
Logo dicitak: Logo Palanggan
Asesoris: Mawa kantong, alat perbaikan, pompa suku
Pakét: Bungkus karton kandel sareng cangkéng, 7 lapis kotak bergelombang

Detil Produk

Tanda Produk

Unitarp Floating Inflatable Yoga Mat Adults Swimming Pool Water Yoga Mats With Eva Non-Slip Pad  0389

Unitarp Ngapung Tiup Yoga Tiup Kolam Renang Cai Tikar Yoga Kalayan Eva Non-Slip Pad 0389

abdinflatable Gymnastics Air Track Tumbling Matdidamel ku bahan ramah lingkungan sareng dirancang ilmiah, dihasilkeun dina kontrol anu ketat, produk kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun yoga sacara épéktip. Bahan mat yoga hawa anu dijantenkeun nyayogikeun daérah latihan anu nyaman sareng aman sareng stabil dina cai. Aman leungeun sareng suku anjeun salami yoga nganggo mat yoga hawa kualitas luhur ieu. Permukaan anu henteu dieunakeun nyayogikeun permukaan anu aman sareng nyaman pikeun anjeun ngalaksanakeun pose naon waé.

Features of Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat :

Fitur tina Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:

 
a. Nyiapkeun di ruang tamu anjeun, buruan tukang, di pantai, dimana waé, naha di jero rohangan atanapi di luar ruangan.
b. Gampang dibabawa ti gym ka gym. Lantai Udara terang sareng alit bakal gampang dipasang dina jok tukang mobil anjeun.
c. Inflating na deflating dilakukeun dina hiji menit.
d. Anjeun tiasa nyetél tekenan naon waé antara batu-lemes sareng lemes-lemes.
e. Luncat tiasa diulang langkung sering kalayan kirang kamungkinan cilaka teuing tibatan dina alat latihan tradisional, seni bela diri, gym sepuh, kabugaran ... JEUNG LEueur deui!

Kauntungan tina Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:

1. Éta aman sareng gampang diajar pikeun ngamimitian senam
2. Éta latihan anu saé pikeun tukang senam anu maju. 
3. Kompetisi pikeun sadaya tingkatan guguritan.
4. Éta saé pikeun kelas latihan.
5. Éta saé pikeun paméran henteu sapertos tikar gym anu Air tumbler bakal pas dina kalolobaan kendaraan. 
6. Ieu mangrupikeun jinis persaingan énggal antara gim pikeun gymnast lebet atanapi tumbler.
Advantage
 of Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:
Instructions

Pitunjuk

1. Buka klep.
2. Anggo pompa inflator.
3. Pasang pompa kana klep sareng kembung.
4. Rengse teras angkat.

Wide Application of Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:

You can place the inflatable gymnastics mat on the artistic gymnastics floor,the gym floor, in high-performance training, fitness clubs,dance clubs, schools,gymnastic exercises,home entertainment, leisure centers, gymnasium, professional training, park or rental business. Also, it could be used on beach or water,backyard, grass land for Cheerleading/Practice Gymnastics/Beach/Park/Home use.

Tips:

Due to the mats are folded for transportation and storage, some creases are normal. It is recommended that you complete the inflation once when you receive the mat for the first time so that it can return to its original shape.

Attention:

Please ensure there is no fire or sharp objects around while using the air track.
Please ensure to store it at a dry place and keep it away from insect bite.
If the damage of the product is withing 10cm, you can use glue and the patch to repair it

Aplikasi lega tina Inflatable Air Track Inflatable Yoga Mat:

Anjeun tiasa nempatkeun maté senam tiup dina lantai senam artistik, lantai gim, dina latihan performa tinggi, klub kabugaran, klub jogét, sakola, latihan senam, hiburan bumi, pusat hiburan, gimnasium, latihan profesional, taman atanapi bisnis kontrakan. Ogé, éta tiasa dianggo di pantai atanapi cai, halaman buruan, lahan jukut kanggo hiburan Cheerleading / Praktek Senam / Pantai / Taman / Bumi

Tips:

Kusabab mat anu narilep pikeun transportasi sareng neundeun, sababaraha lipatan normal. Disarankeun anjeun ngalengkepan inflasi sakali nalika anjeun nampi tikar pikeun kahiji kalina sahingga éta tiasa balik kana bentuk aslina.

Perhatosan:

Punten pastikeun teu aya seuneu atanapi objék seukeut nalika nganggo trek hawa.
Punten pastikeun kanggo disimpen di tempat anu garing sareng ngajauhan tina gigitan serangga.
Upami karuksakan produk nganggo 10cm, anjeun tiasa nganggo lem sareng tambalan kanggo mereskeunana

Our company  advantage

Tentang Kami

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan perusahaan kembung anu ageung khusus dina desain, produksi sareng borongan produk tiup. Kusabab didirikan, perusahaan parantos komitmen pikeun desain produk sareng panilitian sareng pamekaran. Saatos ngalaksanakeun tés profesional sareng pengiriman, urang ngajamin yén kualitas produk anu ngahontal palanggan leres-leres unggul. Perusahaan kami ngagaduhan tim desain produk anu propésional sareng kakuatan komputer pikeun nyieun pola, sareng produk kami diékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. Parusahaan urang utamina ngahasilkeun alat peraga pikeun kaulinan senang, alat-alat taman cai, sareng cocooan cai. Diantarana, gim anu pikaresepeun utamina kalebet tiup kembung, kura-kura tiup sareng balap hare, parahu naga lahan garing tiup, halangan pikaresepeun opat potong, roda roda, jst; alat-alat taman cai utamina kalebet kolam renang skala ageung, cai anu ngalir ngaliwatan bea cukai, kolam renang slide ageung, jst; Dolanan cai utamina kalebet gunung es cai, bola leumpang cai, puncak cai, slide cai sareng sajabina. Perusahaan urang saderhana nyayogikeun palanggan sareng produk anu bermutu, murah sareng hemat biaya.

Pakét & Pangiriman

Packing & Delivery

Pakét & Pangiriman

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube