Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Bodas Ék Multifungsi Ranjang Ganda Pesanggrahan Kayu Pesanggrahan # 0113

Pedaran pondok:

Bodas Ék Multifungsi Ranjang Ganda Pesanggrahan Kayu Pesanggrahan # 0113

Merek: Amazonsfurniture
Gaya : Modern
Ngaran: Ranjang pangkéng
Nomer modél: Amac-0113
Targét anu tiasa dianggo: Déwasa
Ukuran: 1570 / 1870mm * 2100 * 890mm
Warna: Sakumaha ditembongkeun dina gambar atanapi disesuaikan
Disaluyukeun: Leres
Dilipet: Henteu
Tempat anu cocog: Kamar Tidur, Hotel, Studi
Asalna: Weifang, Cina
Bahan: Kai padet

 


Detil Produk

Tanda Produk

The bed is made of solid wood

Tempat saré didamel tina kai padet

Ek bodas diimpor ti Amérika Kalér ngagaduhan tékstur padet, daya tahan, sareng daya tahan anu saé. Éta mangrupikeun salah sahiji leuweung luhur sareng langkung saé tibatan tangkal kai beureum di pasar. Séréal kai jelas sareng caang, kai lemes sareng alami, ngagolér dina éta, saolah-olah anjeun ageung Dina rangkulan alam, jalma tiasa bobo damai. Ranjang kai solid 100% teu gaduh garis tambahan. Éta ngagaduhan bentuk anu saleresna klasik, bahan nurani nyata, struktur padet, sareng pamariksaan acak resmi salami 50 taun katahanan.

Ranjang kayu padet ditata pageuh

Pigura jajaran plank kai sadaya-padet cekap pikeun nanggung beurat kulawarga. Ranjang ganda ieu ngagaduhan struktur anu kuat sareng parantos lulus tés beban tekanan statis. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan stabilitas dukungan sareng bobo sacara damai. Bingkai barisan didamel tina ek bodas anu kuat, sareng dua handapeunna. Ngadukung suku pikeun kuat ngadukung kasur.

Tightly arranged solid wood bed
Multifunctional bedside socket

Soket samping ranjang multifungsi

Kantong kaamanan internal dina sirah ranjang, stop kontak anu tiasa diisi deui + liang ngecas USB, ngaleungitkeun kabutuhan strip listrik anu rumit, desain penyimpanan, telepon sélulér, gelas henteu gaduh tempat deui, hayu anjeun ngudag drama, tuang hayam tanpa setrés Sahenteuna saatos opat puteran Ngan ku taliti "latihan" kuring tiasa pendak sareng anjeun. Nguatkeun struktur tenon sareng tenon, sareng kapasitas beban-bantalan langkung stabil.

Ranjang mérek kualitas luhur

Asesoris hardware anu saé kualitasna nyepetkeun awak ranjang, anu teguh sareng awét, henteu gampang karat, sareng ranjang kai padet ngagaduhan kapasitas bantalan anu langkung kuat. Pad anu dirasana jempé nyegah papan sareng tempat tidur luhur tina ngagosok, sareng bobo tanpa gangguan sora, ngamungkinkeun anjeun gampang bobo. Pundur ageung tiasa sacara bébas dicocogkeun Bantalna téh raoseun dicondongkeun, sareng maén dina telepon henteu menyakiti panon anjeun.

High-quality hardware fixed bed
Bold one-piece bed legs

Kandel hiji suku sampéan

Bagian handap ranjang dilengkepan balok T, bahan-bahanna teu jelas, sareng didamel tina kai padet, dukungan tilu, tekanan ranjang MAX, teu aya jalan péngkolan, sareng bobo dijamin. Suku ranjang kentel, henteu gampang digoyang, sareng henteu gampang pegatna. Dirancang saatos seueur panilitian Kalayan jangkungna ranjang anu wajar, murangkalih tiasa gampang linggih di dinya, sareng aya seueur rohangan di handapeun pikeun anjeun nempatkeun sapatu, jst.

Ranjang ganda kai solid modern

Ranjang kai padet anu tiasa ngagambarkeun sumanget kapinteran tina pilihan bahan kana bentuk
Kami milarian bahan baku saalam dunya
Ati-ati dipilih sareng mendakan ek bodas kualitas luhur
Ngan pikeun nyiptakeun kapinteran murni ieu
Kesederhanaan sareng kepraktisan anu sami sarengna

Modern simple solid wood double bed
yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube