Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Grosir DWF tiup tikar yoga kustom olahraga jalur udara Senam Tumbling Mat Air Floor 0393

Pedaran pondok:

Grosir DWF tiup tikar yoga kustom olahraga jalur udara Senam Tumbling Mat Air Floor 0393
Inpormasi produksi
Bahan Bahan 1.2mm DWF, Lawon Ganda
Warna sakumaha gambar / adat
Beurat Gumantung kana bahan sareng ukuran
MOQ 1 pcs, 
Sampel  1-3hari,
Logo Logo khusus sayogi, MOQ 3000 pcs
Waktos pangiriman 
Waktos pangiriman sampel  1-3 dinten damel saatos nampi bayaran
Waktos pangiriman produk  3-10days, Gumantung kana jumlah urutan
Waktos pangiriman urutan OEM 5-15 dinten, Gumantung kana LOGO

Detil Produk

Tanda Produk

Gymnastics Air Mat 2m 3m 4m professional Inflatable air track Yoga Sport fight pad prevent injuries tumbling mats 0388

Grosir DWF tiup tikar yoga kustom olahraga jalur udara Senam Tumbling Mat Air Floor 0393

Inpormasi produksi
Bahan Bahan 1.2mm DWF, Lawon Ganda
Warna sakumaha gambar / adat
Beurat Gumantung kana bahan sareng ukuran
MOQ 1 pcs, 
Sampel  1-3hari,
Logo Logo khusus sayogi, MOQ 3000 pcs
Waktos pangiriman 
Waktos pangiriman sampel  1-3 dinten damel saatos nampi bayaran
Waktos pangiriman produk  3-10days, Gumantung kana jumlah urutan
Waktos pangiriman urutan OEM 5-15 dinten, Gumantung kana LOGO

SIZE

 

SIZE LEBIH SIZE Pikeun Milih atanapi UKURAN UKURAN

 

 

10'X3.3'X4 "(3 * 1 * 0.1m) 10'X3.3'X8 "(3 * 1 * 0.2m)
16'X3.3'X4 "(5 * 1 * 0.1m) 20'X3.3'X4 "(6 * 1 * 0.1m)
16'X12 '' X8 '' (5 * 0.4 * 0.1m) 3.3'X2 '' X4 '' (1 * 0.6 * 0.1m)
13'X3.3'X4 "(4 * 1 * 0.1m) 3.3'X2'X8 "(1 * 0.6 * 0.2m)
10'X12 "X8" (3 * 0.4 * 0.1m)  
SIZE
3_副本
5-1
Adopt wire drawing workmanship in the inner, good elasticity.

Ngadopsi pagawean ngagambar kawat dina jero, élastisitas anu saé.

1. Kalayan gagang, ersy kanggo mindahkeun éta.
2. Desain klep nutup, lengkep disegel sareng teu aya kabocoran.
3. Kandel Cukup, mastikeun kasalametan anjeun.

Pencét tombol beureum teras belok ka katuhu pikeun kembung. Tarik tombol beureum teras pencét kénca pikeun kempis.

Pencét tombol beureum teras belok ka katuhu pikeun kembung. Tarik tombol beureum teras pencét kénca pikeun kempis.

Press red button and turn right to inflate.Pull out the red button and turn left to deflate.

Pamakéan

USAGE

Pamakéan

Packaging & Shipping

Bungkusan & Pengiriman

1. FedEx / DHL / UPS / EMS, Door-to-Door;
2. Ku hawa atanapi ku Laut upami Diménsi ageung, Bandara / Pelabuhan nampi;
3. Palanggan nangtoskeun panerus pengiriman barang atanapi metode pengiriman barang anu tiasa disawalakeun!
4. Waktos Pangiriman: 1 ~ 3 dinten damel upami gaduh saham; 3-7 dinten upami ngamimitian mesen, gumantung kana jumlahna.

yamazonhome

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube